Forum sojuszu DoH II
Użytkownik
[center]
Titaj oto piszcie do mnie i tutaj tez wam odpowiadac bede :-)
To ja pisze pierwsza
Wyjezdzam jutro rano i nie będzie mnie do niedzieli w nocy - a ze nie znam tutaj nikogo w sojuszu to chciałam poprosić o znalezienie dla mnie sitera godnego zaufania. Pozdrawiam
Tzn. nie żebyś szukał go dla mnie (masz wazniejsze sprawy na glowie) ale jakbys mógł mi kogoś polecić, to bede wdzieczna. A ja juz porozmawiam na priv
Ostatnio edytowany przez butosa (2007-07-11 17:49:46)
Użytkownik
ok - polecam ci gracza Inthewhite . Zgadza sie byc twoim sitterem do niedzieli i odezwie sioe do ciebie w tej sprawie .
Witam udało mi sie i szef dał mi urlop od poniedziałku do 5.083 tygodnie wyjeżdżam i raczej tam gdzie będę nie będę miał dostępu do neta ale będę miał zastępcę jest kumpel z pracy który zastępuje mnie pod moją nie obecność od początku istnienia mojej osady . Jest to człowiek zaufany nieraz potrafi strzelić gafę ale zdarza mu się to naprawdę rzadko . Mam taką małą prośbę jak by była możliwość pod moją nieobecność wysyłać jakieś wiadomości na które trzeba zareagować szybko również do niego wtedy będzie większe prawdopodobieństwo szybkiego odbioru takiej wiadomości . Nazwa osady dzieciak11 i proszę o wyrozumiałość na ewentualne żółte kropki ale raczej na pewno ich nie będzie. Z góry Dziękuję i pozdrawiam.
Użytkownik
Postaraj sie aby ich nie bylo milego urlopu :-)